Wie wij zijn

Een betrokken begrafenisondernemer

Midden in de Betuwe, in het dorp Ochten, is begrafenisonderneming Van Leusden op 1 februari 1988 opgericht. Met de nodige ervaring startte Marco van Leusden er zijn onderneming die al snel het vertrouwen van de bevolking in de Betuwe kreeg. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een goed bekende begrafenisonderneming die in de Betuwe uitvaarten verzorgt met de grootste zorgvuldigheid, respect en aandacht.

Marco van Leusden
'Voordat ik mijn begrafenisonderneming in de Betuwe begon, was het heel gebruikelijk dat uitvaarten door de lokale timmerman of de koster van de kerk werd georganiseerd. Het vak van uitvaartverzorger was eigenlijk niet meer dan een bijbaan. Maar een uitvaart verzorgen is veel meer dan ervoor zorgen dat de auto op tijd is en de rouwkaarten zijn verstuurd. Sinds 1988 probeer ik me op professionele wijze in te zetten voor nabestaanden. Ik blijf het bijzonder vinden om hen te begeleiden op de weg naar een persoonlijk afscheid.'

Cornelis de Graaf
Ik ben geboren in 1989 in Amersfoort en woonachtig in Bunschoten. Toen ik 16 jaar was had ik al eens gesolliciteerd bij een uitvaartonderneming, maar werd toen te jong bevonden. De uitvaartwereld bleef mij interesseren en na andere opleidingen te hebben gevolgd, besloot ik in 2015 toch de opleiding uitvaartverzorger bij Docendo te Geldermalsen te gaan volgen. Ik kwam terecht bij een uitvaartonderneming in Amersfoort waar ik de nodige ervaring heb mogen opdoen en twee jaar werkzaam ben geweest. In deze tijd heb ik ook mijn studie afgerond en ben ik sinds 2016 een gediplomeerd uitvaartverzorger. Sinds 1 juli 2018 ben ik werkzaam bij begrafenisonderneming Van Leusden in Ochten. Waar ik voor sta is rust, aandacht en maatwerk. Nabestaanden sta ik graag bij in woorden en daden. Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen ontzorgen in deze moeilijke periode en wijdt mij daarom ook volledig toe aan families.

Waarom uw uitvaart bij Van Leusden:

çheck

Goede voorzorg

çheck

Begeleiding

çheck

Leiding op de dag van de uitvaart

çheck

Nazorgbezoeken

çheck

Gediplomeerde uitvaartverzorgers

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • Één contactpersoon
  • Afspraak = afspraak