Goede voorzorg

Na het overlijden komt er veel neer op de schouders van nabestaanden. Steeds vaker denken mensen daarom na over de invulling van hun eigen uitvaart. Zij geven dan zelf aan hoe ze willen dat bepaalde zaken geregeld worden. We bespreken graag ieders wensen en adviseren vrijblijvend over de mogelijkheden.
Tijdens een eventueel voorgesprek maken we gebruik van een handig wensenboekje waarin u zelf invult hoe u wilt dat uw begrafenis of crematie uitgevoerd wordt. Alle zaken rondom het overlijden komen erin aan de orde, ook over verzekeringen, bankzaken en notaris. Heeft u alsnog vragen? Stel ze gerust. We staan graag voor u klaar.

Uitvaartverzekeringen

Veel mensen hebben graag de zekerheid dat hun nabestaanden geen extra kosten hoeven te maken voor hun uitvaart. Kosten rondom een uitvaart worden niet meer als buitengewone lasten afgetrokken bij de aangifte van de inkomstenbelasting en daarom is het goed, ook als u jong bent, na te denken over de financiële gevolgen van overlijden. We adviseren u graag onafhankelijk over verschillende uitvaartverzekeringen. We weten wat een uitvaart in deze regio kost en luisteren naar uw wensen.

img-5388 img-5444
  • 35 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • Één contactpersoon
  • Afspraak = afspraak