Van Luijn Natuursteen

Familiebedrijf, anno 1906
Het bewerken van natuursteen zit al 4 generaties in de familie. In 1906 werd op een strategische plek in Tiel een, nieuw gebouwd, bedrijfspand met woning aangekocht. Vanuit deze locatie begint het ondernemen als zelfstandige steenhouwer. Kennis, vakmanschap en andere vaardigheden worden geleidelijk van vader op zoon overgedragen.

Vakmanschap, persoonlijke benadering en service
Wij streven met behulp van de unieke uitstraling en het bijzonder duurzame karakter van natuursteen in combinatie met onze vakmanschap, persoonlijke benadering en service onze klanten ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Blijvend innoveren
Bestaande productgroepen worden de aankomende jaren verder aangevuld met ontwerpen die ontstaan zijn door nauwe samenwerking met architecten, designers en kunstenaars. Verder denken wij dat het 'thuisgedenken' een belangrijke plaats in de maatschappij zal gaan innemen. Met onze asbestemmingsmogelijkheden realiseren wij een piëteitsvol en persoonlijk gedenkobject voor in een vertrouwde huiselijke omgeving.

Hergebruik gedenkstenen
Natuursteen is een duurzaam materiaal en grafmonumenten kunnen na 10, 20 of 30 jaar prima hergebruikt worden. In opdracht van families geven wij de gedenkstenen een tweede leven. Samen met de nabestaanden ontwerpen we nieuwe objecten voor in en/of rondom het huis (b.v. stoelen, banken, tafels).

hofleverancier cortenstaal-grafmonument-den-hollandsche natuurlijke-onbewerkte-stenen golfkop-natuursteen-grafsteen-denhollandsche
  • 35 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • Één contactpersoon
  • Afspraak = afspraak