Den Hollandsche Gedenktekens

Grafmonumenten, urnen en assieraden

Bij Den Hollandsche Gedenktekens kunt u terecht voor een bijzonder, op maat gemaakt grafmonument voor uw dierbare. Eén onze adviseurs helpt u graag om een mooi ontwerp te maken voor een grafmonument dat aansluit op uw wensen en een passende uitstraling heeft. Hierbij kijken we goed wat alle mogelijkheden zijn binnen uw budget en werken we conform de richtlijnen van de betreffende begraafplaats. Op onze website kunt u heel veel ideeën opdoen en bewaren in uw persoonlijke fotomap. Naast grafmonumenten vindt u bij ons ook een grote collectie in urnen en assieraden.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden en het persoonlijke advies bent u van harte welkom in één van onze winkels. U kunt hier veel voorbeelden van grafmonumenten, urnen, materialen en ontwerpen in het echt bekijken. De dichtstbijzijnde winkels van Den Hollandsche Gedenktekens in de Betuwe vindt u in Ochten, Culemborg en Elst (Overbetuwe).

Bekijk hier de website

den-hollandsche-gedenktekens cortenstaal-grafmonument-den-hollandsche natuurlijke-onbewerkte-stenen golfkop-natuursteen-grafsteen-denhollandsche
  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • Één contactpersoon
  • Afspraak = afspraak