Begrafenisonderneming Van Leusden

Afscheid nemen van een dierbare doet u maar één keer. Daarom is het belangrijk dat het goed gebeurt. Precies op de manier die bij uw geliefde en bij u past. Dan is het van belang dat voor het rouwproces er een begrafenisonderneming is die u bijstaat met gevoel en daadkracht, omdat er natuurlijk veel op u afkomt.

Begrafenisonderneming Van Leusden uit Ochten heeft veel ervaring met het verzorgen van uitvaarten. Inlevingsvermogen, dienstbaarheid en betrokkenheid staan bij Van Leusden hoog in het vaandel. Bij een persoonlijk afscheid hoort ruimte, tijd en aandacht.

Vaak zijn er rondom het afscheid nemen allerlei vragen. Wat voor soort uitvaart heeft u bijvoorbeeld voor ogen? Wat moet daarvoor allemaal geregeld worden? En hoe zit het dan met de kosten? Bij begrafenisonderneming Van Leusden begrijpen wij dat u graag ondersteund wordt in deze emotionele periode. Wij beantwoorden daarom uiteraard al uw vragen, bereiden de uitvaart stap voor stap tot in de puntjes voor en zorgen samen met u voor een waardige en respectvolle uitvaart. Eén die past bij uw dierbare, bij u en uw budget. Waarbij alle ruimte is voor emoties.

Waarom uw uitvaart bij Van Leusden:

çheck

Goede voorzorg

çheck

Begeleiding

çheck

Leiding op de dag van de uitvaart

çheck

Nazorgbezoeken

çheck

Gediplomeerde uitvaartverzorgers